fbpx

Takreparationer

Vi erbjuder också takreparationer. Taket är det mest utsatta och kanske den viktigaste delen på en fastighet. Det är därför viktigt, med tanke på vårt klimat här i norden att du tar hand om taket på bästa möjliga sätt

Nordic Takvård utför takreparationer med professionell skicklighet

Regn, hagel, snö och stora växlingar i temperaturen bidrar till att fastigheter kan vara i behov av takreparationer. Behovet av reparation kan upptäckas av villa- eller fastighetsägaren, hyresgästen eller kanske vår takvårdsexpert i samband med en takinspektion. Vi på Nordic Takvård Ab erbjuder kostnadsfria takinspektioner där du som kund i samband med takinspektionen får en rapport av rekommenderade eller i vissa fall nödvändiga underhåll- eller reparationsåtgärder.

Nordic Takvård Ab utför såväl små som stora takreparationer med professionell skicklighet. Våra erfarna takproffs behärskar även större reparationarbeten.

Reparationsarbeten på

Tegel- och betongpannor

Tegel- och betongtak är aldrig 100% vattentäta i sig. I slutändas är det undertaket som är den riktiga vattentätningen på taket. Det finns olika konstruktioner på undertak lite beroende på takets ålder men också vilka som lagt taket.

Reparationsarbeten på

Papptak

Gällande papptak utför vi reparationer av rörgenomföringar, läckagesökningar, snabbreparationer vid akuta fall och även bredare reparationer efter behov. Om du har funderingar eller problem med papptaket, ta kontakt med oss på Nordic Takvård Ab.

Reparationsarbeten på

Plåttak

I vissa äldre byggnader och i stadskärnor finns det ofta bandtäckt plåttak utan undertak. Läckage orsakas ofta av bristfälliga plåtdetaljer runt om genomföringarna, av öppnade falsar eller hål på taket. Även montering av taksäkerhetsprodukter och övriga infästningar på plåttaket kan med tiden orsaka läckage, framförallt om dessa inte har installerats korrekt.

Visste du att takreparationer ofta kan utföras även på vintern?

Med ordentliga verktyg och kunskap, kan reparationer göras året runt. Fråga oss om prisbedömning när takreparation är aktuellt! Vi är gärna er partner i takfrågor.

Vi berättar gärna mer!

Kontakta oss när du har funderingar i takfrågor eller vill ha ett pris på takmålning, takrengöring och kembehandling, takreparationer, säkerhetsprodukter eller takavvattning. Vi på Nordic Takvård är gärna er partner gällande tak!

Du når oss på 010 17400 88 eller via nordictakvard@takteam.se

Nordic Takvård ingår i Nordic Waterproofing som är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Nordic Waterproofing är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

DataskyddspolicyAnvändningen av kakor