fbpx

Taksäkerhetsprodukter och takavvatning

Med taksäkerhetsprodukter från Nordic Takvård Ab i samarbete med Sadex Ab är det tryggt att ta sig fram och arbeta på taket.

Taksäkerhetsprodukterna gör det till exempel möjligt för sotare och annan servicepersonal att säkert kunna arbeta och underhålla fastigheten. Det ska även vara tryggt att vistas nere på marken vintertid utan att snö eller is faller ner från taket.

Våra taksäkerhetsprodukter har genomgått krävande tester och är av hög kvalitet. 

Installation sker enligt de regler och bestämmelser som är avsatta att gälla för taksäkerhet. Produkterna tillverkas under mycket noggrann kvalitetskontroll och uppfyller alla korrosions- och säkerhetskrav. Vårt sortiment är komplett för villor, bostadsrättsföreningar, samfälligheter, kommunala byggnader och industribyggnader.

När behövs taksäkerhetsprodukter?

Taksäkerhetsprodukter behövs för att förflyttning och arbete på taket ska vara säkert och enkelt. Enligt föreskrifterna måste byggnaderna ha fast förankrade taksäkerhetsprodukter och alla installationer med underhållsbehov måste nås längs fasta gångar. Snörasskydd behövs där människor befinner sig i närheten av taket, till exempel gångvägar, ingångar, terrasser, altaner, parkeringsplatser mm.

Nordic Takvård utför försäljning och installation av snörasskydd, takstegar, takbryggor, skyddsräcken mm. Vi vet vad vi gör och kan därför lämna fem år monteringsgaranti – snyggt installerat av våra kunniga montörer. Om du trots allt får problem med produkten eller monteringen så löser vi det omedelbart och på det bästa sättet enligt dina önskemål.

Snörasskydd

Skyddar mot snöras från taket.

Takbryggor

Säker gång på taket.

Takstegar

Gör det tryggt att klättra på taket.

Skyddsräcken

Säker gång på taket.

Säkerhetsskena för takbrygga

Nutidens förankring.

Utfällbar räddningsstege

Tillförlitlig och stabil nödutgång.

Takavvattningssystem

Nordic Takvård Ab i samarbete med Sadex Ab säkerställer att du får högkvalitativa och hållbara takavvattningssystem installerade. Produkterna väljs individuellt enligt ditt tak och kan installeras i samband med takunderhållsarbetet eller separat. Vi strävar efter att hålla prisnivån förnuftig, så att vi kan erbjuda våra kunder att investera i bra produkter till ett rimligt pris.

Med en snygg och tidlös design är våra hängrännor ett utmärkt val för ditt hus. Fördelen med en halvrund hängränna är att den effektivt leder bort vattnet från taket till stuprören. Takavvattningssystemet är tillverkat av dubbelsidig Pural-belagd varmförzinkat stål vilket garanterar hållbarhet, funktionalitet och enkelt underhåll. Tack vare den tjocka beläggningen och strukturen är våra hängrännor ovanligt tysta.

Nordic Takvård ingår i Nordic Waterproofing som är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Nordic Waterproofing är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

DataskyddspolicyAnvändningen av kakor