fbpx

Vi inspekterar alla typer av tak

Takbesiktning utan kostnad

Vi på Nordic Takvård är stolta över att kunna erbjuda våra kunder takbesiktning helt gratis. I samband med besiktningen kontrolleras taket av vår expert och fastighetsägaren får viktig information om rekommenderade eller nödvändiga underhållsåtgärder. Vi lämnar samtidigt en offert, ifall du vill att vi åtgärdar eventuella brister. Vi gör alltid skriftliga avtal och ger dig garanti på utfört arbete. När du anlitar oss kan du lita på att arbetet håller hög kvalitet!

Vi berättar gärna mer!

Vi på Nordic Takvård svarar gärna på dina frågor och funderingar om taktvätt och takmålningar, kembehandlingar mot påväxt, installation av taksäkerhetsprodukter och takavvattningssystem. Vår strävan är att alltid hitta det bästa alternativet till varje tak, eftersom det inte lönar sig att under- eller överdimensionera underhållsåtgärderna.

Ge oss information om ditt tak så gör vi en kartläggning och ger dig en kostnadsfri offert. Vi gör alltid skriftliga avtal och ger dig garanti på arbetet! När du anlitar oss kan du räkna med hög kvalitet på utfört arbete.

Du når oss på 010 17400 88 eller via nordictakvard@takteam.se

Nordic Takvård ingår i Nordic Waterproofing som är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Nordic Waterproofing är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

DataskyddspolicyAnvändningen av kakor