fbpx
Hem » Takarbeten » Takbesiktning

Vi besiktar alla typer av tak

Takbesiktning utan kostnad

Vi på Nordic Takvård är stolta över att kunna erbjuda våra kunder takbesiktning helt gratis. I samband med besiktningen kontrolleras taket av vår expert och fastighetsägaren får viktig information om rekommenderade eller nödvändiga underhållsåtgärder. Vi lämnar samtidigt en offert, ifall du vill att vi åtgärdar eventuella brister. Vi gör alltid skriftliga avtal och ger dig garanti på utfört arbete. När du anlitar oss kan du lita på att arbetet håller hög kvalitet!

Takbesiktning PLUS

I vissa situationer behöver villaägaren eller bostadsrättsföreningen få mer information om takets skick för att i god tid kunna förbereda sig för eventuella reparationsarbeten eller underhållskostnader. För villaägare blir detta ofta aktuell i samband med att huset ska säljas. Vår expert kommer och gör en omfattande takbesiktning enligt en lista med kontrollpunkter.

Med extra noggrannhet kontrollerar vi undertak, takpannans försegling, risk för läckage, takgenomföringar, avvattningssystem, plåtdetaljer och taksäkerhetsprodukter. Efter besöket gör vår expert en skriftlig rapport utgående från den omfattande besiktningen. Kunden får rapporten som innehåller information om eventuella risker, brister och kommande underhålls- och reparationsarbete. Vi ger givetvis också en offert, ifall du vill anlita oss för att korrigera bristerna.

När behövs omfattande takbesiktning?

Var femte år är det skäl att göra en mer omfattande kontroll av taket. Om problem uppstår tidigare än så är det bara att ta kontakt med oss direkt. Nordic Takvård undersöker taket snabbt och effektivt.

Vad kostar omfattande takbesiktning?

Bedömningen av taket gör Nordic Takvård till ett fast pris beroende på takets storlek. Vi gör en omfattande kontroll till ett överkomligt pris, oavsett takmaterial.

Omfattande takbesiktning  – omsorgsfullt och opartiskt

Vi bedömer tak med flera års erfarenhet. Du kan lita på att det utlåtande vi ger angående takets skick är både pålitlig och opartisk. En omfattande takbesiktning ger dig som fastighetsägare viktig information om taket som helhet. När problem upptäcks i god tid finns det oftast möjlighet att förhindra större skador genom att underhålla eller reparera taket. I samband med takbesiktningen upptäcks just sådana brister som riskerar att orsaka stora skador och kostnader. Därför är det klokt och på längre sikt även förmånligt att satsa på en omfattande takbesiktning.

Nordic Takvård ingår i Nordic Waterproofing som är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Nordic Waterproofing är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

DataskyddspolicyAnvändningen av kakor