fbpx
Hem » Takarbeten » Takreparationer » Plåttak

Reparationsarbeten på plåttak

I vissa äldre byggnader och i stadskärnor finns det ofta bandtäckt plåttak utan undertak. Läckage orsakas ofta av bristfälliga plåtdetaljer runt om genomföringarna, av öppnade falsar eller hål på taket. 

Även montering av taksäkerhetsprodukter och övriga infästningar på plåttaket kan med tiden orsaka läckage, framförallt om dessa inte har installerats korrekt.

Läckorna i taket måste först hittas, och först efter orsaken till läckan är löst bestäms vilken reparationsmetod vi utgår ifrån. Beroende på problemet kan plåtarbete krävas, takfalsar eller hål och öppningar tätas till med tätskiktsduk och tätskiktsmassa.

Reparationer kan i många fall utföras året runt. Ta kontakt med oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig med ditt tak!

Underhåll, reparationer och tätningar på plåttak gör att taket håller längre. När taket underhålls kontinuerligt och vid behov repareras i tid efter att behovet av reparation upptäckts, kan större skador och dyra kostnader förhindras.

Många gånger bör plåttaket repareras först och sedan måla det. Reparationen av det gamla plåttaket görs alltid efter behov, skicket kontrolleras och arbetstid och kostnader beräknas. Vi strävar efter att alltid ge våra kunder konkurrenskraftiga erbjudanden, oavsett vad du har för takmaterialet.

Ta kontakt

Vi berättar gärna mer!

Kontakta oss när du har funderingar i takfrågor eller vill ha ett pris på takmålning, takrengöring och kembehandling, takreparationer, säkerhetsprodukter eller takavvattning. Vi på Nordic Takvård är gärna er partner gällande tak!

Du når oss på 010 7222 180 eller via info@nordictakvard.se

Nordic Takvård ingår i Nordic Waterproofing som är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Nordic Waterproofing är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

DataskyddspolicyAnvändningen av kakor