fbpx

Reparationsarbeten på papptak

Gällande papptak utför vi reparationer av rörgenomföringar, läckagesökningar, snabbreparationer vid akuta fall och även bredare reparationer efter behov. Om du har funderingar eller problem med papptaket, ta kontakt med oss på Nordic Takvård Ab.

Ofta är otäta skarvar, rörgenomföringar eller takbrunnar orsaken till läckage på papptak. När läckage upptäcks är det viktigt att påbörja åtgärder så snabbt som möjligt, eftersom det i värsta fall kan orsaka stora skador för fastigheten. Takreparation är ofta fördelaktigt jämfört med att takkonstruktioner eller att hela taket måste bytas ut.

Reparationer av läckande papptak kan även utföras på vintern, så det lönar sig sällan att vänta på sommarmånaderna. Det vanligaste området där papptaket läcker är i rörgenomföringen.

När takgenomföringar på papptaket läcker, rinner vattnet ner på underkonstruktioner vilket orsakar fuktproblem. Även pappens skarvar kan vara ett problem. Om mossa eller annat organiskt material uppkommer rikligt på taket kan risken för läckage öka. Hos Nordic Takvård hittar ni lösningen på problemet. När skickliga yrkesmän reparerar papptaket innebär det alltid långsiktiga och hållbara lösningar.

Nordic Takvård ingår i Nordic Waterproofing som är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Nordic Waterproofing är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

DataskyddspolicyAnvändningen av kakor