fbpx
Hem » Teamledare till Skåne

Arbeta med oss

Är du intresserad av att arbeta med oss?

Vi kommer under 2021 underhålla över 1000 tak runt om i Sverige. Vi behöver alltså många nya medarbetare och vi erbjuder en utmärkt arbetsplats för de mest kvalificerade.

 

Vi söker erfaren Teamledare med placering i Sydvästra Skåne (Malmö)

Vi startar en ny avdelning och efterfrågar en driven medarbetare som vill vara med och utveckla vårt team i Sydvästra Skåne.

I rollen som teamledare arbetar du nära din regionschef med ledning av projekt, från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag gentemot uppsatta projektmål tillsammans med duktiga och engagerade takvårdare. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat kvalitetssäkring, kundkontakt, personalplanering, fakturering samt delaktighet vid budget. Som teamledare hos oss arbetar du med många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer, men också ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus.

Resor kan förekommer i tjänsten och du kan komma att arbeta på flera orter i södra Sverige.

 

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till både kunder och medarbetare. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt syn- och förhållningssätt samt ser möjligheterna i förändringar.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer
• Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
• Du har erfarenhet av arbetsledning.
• Du behärskar Office programmen.

 

Vi erbjuder!

Hos Nordic Takvård AB blir du en viktig del i det spännande arbetet ”ett vinnande företag”. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av de arbeten vi utför. Vi står för utbildning, arbetsdator, arbetstelefon, arbetskläder samt företagsbil! Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett vinnande företag?

Ansökan
Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till:
jobbansokan@nordictakvard.se eller formuläret till höger.

Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du några som helst frågor så är du välkommen att kontakta vår regionschef:

Robert Nävermyr på telefon 0734-35 92 33.

 

Anställningsstart 2021-02-01
Sista ansökningsdag: 2021-01-15

Välkommen med din ansökan!

Skicka in en arbetsansökan

Lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig inom kort. Tack för visat intresse!

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, png, pdf, doc, docx, odt, jpeg, Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 4.
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

    Nordic Takvård ingår i Nordic Waterproofing som är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Nordic Waterproofing är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

    DataskyddspolicyAnvändningen av kakor