fbpx
Hem » Säljare till Skåne, Värmland, Närke och Skaraborg

Arbeta med oss

Är du intresserad av att arbeta med oss?

Vi kommer under 2021 underhålla över 1000 tak runt om i Sverige. Vi behöver alltså många nya medarbetare och vi erbjuder en utmärkt arbetsplats för de mest kvalificerade.

 

VI EXPANDERAR OCH SÖKER SÄLJARE I VÄRLDSKLASS!

Är du en vinnarskalle som älskar att stå i centrum? Brinner du för utveckling och karriärmöjligheter? Vill du kunna påverka din lön? Eller är du helt enkelt bara ute efter en ny utmaning? Välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Vi söker nu dig som vill stå inför en utmaning där du får lära dig att utvecklas inom försäljning och kundbemötande. Självklart erbjuds du även utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential.

 

Dina arbetsuppgifter
Din roll som takvårdssäljare hos oss innebär att du tillsammans med ditt team tar kontakten med nya kunder runt om i ditt distrikt. Du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du gör takinspektioner och tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen. Du är med och bidrar till att familjer får ett tryggare och säkrare tak!

 

Personliga egenskaper
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Detta tillsammans med coachningen du får dagligen av din närmsta chef är de viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare på Nordic Takvård AB. För att passa in i vårt team väntas du vara en pålitlig lagspelare. Vi vill gärna ge dig möjligheten att arbeta under frihet med stort eget ansvar. Är detta något du har erfarenhet av sedan tidigare ser vi givetvis det som meriterande.

 

Kvalifikationer
• Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
• Du har någon form av erfarenhet av direktförsäljning till privatmarknaden.
• Du behärskar Office programmen.

 

Vad kan Nordic Takvård AB erbjuda dig?
Hos oss på Nordic Takvård AB finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter. I anställningen ingår det att du får gå vår sälj- & produktutbildning. Därefter kommer du tillsammans din chef och kollegor gemensamt arbeta för att du ska utvecklas och växa in i din roll som takvårdssäljare. Vi står för utbildning, arbetstelefon, arbetsdator, samt arbetskläder.

Vid eventuell anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att efterfrågas.

Ansökan
Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till:
jobbansokan@nordictakvard.se eller formuläret till höger.

Har du några som helst frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss;

Skåne Robert Nävermyr 0734-35 92 33
Skaraborg Sebastian Steneros 0730-68 48 04
Värmland Björn Karlsson 073-065 56 47
Närke Johan Nyberg 0730-68 49 48

Välkommen med din ansökan!

Skicka in en arbetsansökan

Lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig inom kort. Tack för visat intresse!

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, png, pdf, doc, docx, odt, jpeg, Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 4.
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

    Nordic Takvård ingår i Nordic Waterproofing som är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Nordic Waterproofing är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

    DataskyddspolicyAnvändningen av kakor